Over TFB

The Food Basics

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten diëten en voedingshypes. Soms werken deze voor even, maar uiteindelijk val je toch weer terug in oude gewoonten. The Food Basics kan jou begeleiding geven op gebied van een gezonde leefstijl. Naast het opstellen van een persoonlijk voedingsplan biedt The Food Basics nog veel meer. Ik wil samen met jou gaan kijken hoe we die gewoonten kunnen omzetten in bewuste keuzes die werken voor jou.

Naast het krijgen van een nieuw voedingsschema leer je hoe je gezonde keuzes maakt op het gebied van voeding. Daarnaast biedt ik ondersteuning in hoe je dit kan inpassen in jouw leefstijl en dit dagelijks kan gebruiken. The Food Basics gelooft in de basis omdat je vanuit daar verder kan gaan bouwen aan een gezonde leefstijl. Je leert dus gaandeweg hoe je gezond eet in verschillende situaties, het is dus geen trucje dat je aanleert maar een verandering van leefstijl.

Doormiddel van één op één begeleiding gaan we samen aan de slag met zelf gestelde (realistische) doelen. Dat kan zijn afvallen, aankomen, gezonder leren eten of misschien voeding in combinatie met sport. Iedereen is welkom bij The Food Basics! Heb jij een ander doel op het gebied van voeding op het oog waarmee ik jou kan ondersteunen? Neem gerust contact op!

Over mij

Ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Emma van den Berg en ik studeer voeding en diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Dit is een vierjarige studie waarbij je alles leert over voeding: zowel de medische aspecten als de juiste manieren om mensen hun doelen te laten behalen.

Voor deze studie heb ik al een opleiding voltooid tot Sport en Bewegen Lifestyle coach. Dit betekent dat ik van alles heb geleerd over sporten en een gezonde leefstijl. Daarnaast ben ik BGN gewichtsconsulent geworden.

Als ik kort mijn persoonlijkheid zou moeten omschrijven dan zou ik mijzelf een harde werker noemen, georganiseerd en enthousiast. Verder hou ik van sporten, ben ik gek op lekker eten en luister ik graag naar muziek.

Ik werk sinds begin 2018 als fitnessinstructeur bij de Viergang in Pijnacker en dit is iets wat ik met veel plezier doe. Het contact met verschillende mensen en het begeleiden van hen biedt mij een goede uitdaging.

Sinds januari 2019 ben ik The Food Basics gestart, met als doel om nog meer mensen te kunnen ondersteunen en te begeleiden naar een gezonde leefstijl.